Documents de la CUP d'Argentona

És molta la feina que hem fet des que el 2011 vam començar a treballar. Per a aquestes eleccions municipals del 2015 hem redactat diversos documents que defineixen el nostre projecte i la nostra manera de fer.

CODI ÈTIC [enllaçDefineix els límits de la nostra candidatura i els nostres regidors, la nostra manera de fer i les nostres propostes generals de funcionament de l'ajuntament.

FULL DE RUTA MUNICIPALISTA [enllaç] Marca les possibilitats que es poden obrir per la CUP d'Argentona després de les eleccions i descriu les condicions que limiten els acords amb altres grups polítics.

MODEL DE POBLE [enllaçÉs la descripció del poble que imaginem i que defensem, un text redactat durant 7 jornades participatives que van fer-se entre el desembre de 2014 i el gener de 2015. Ha estat el punt de partida per a redactar el programa electoral de les eleccions municipals de 2015.

PROGRAMA ELECTORAL 2015 [enllaç]  Descriu de manera concreta les polítiques que volem portar a terme des de l'ajuntament . 260 propostes per a fer d'Argentona una vila més justa i més lliure.

PROGRAMA ELECTORAL 2015 RESUMIT [enllaçÉs el resum molt breu del programa electoral. Resumeix en només 2 pàgines el que està desenvolupat en més de 60.

PRESSUPOST DE CAMPANYA 2015 [enllaçDetalla els conceptes que s'han pressupostat per a la campanya electoral. La suma total és de 2.057,58€.